“Doos om nooit te vergeten”

Bewaar uw waardevolle herinneringen op 1 plek.
In een houten box, die u naar wens kunt laten beschilderen.
Bijvoorbeeld met de afbeeldingen van een geboortekaartje, of een afbeelding die u zelf uitzoekt.

 
Geboorte
Een baby krijgen is een grote verandering in het leven. De tijd gaat dan zo ontzettend snel, voor u het weet, passen de eerste schoentjes niet meer, of u wilt graag het eerste pakje dat de baby gedragen heeft netjes bewaren. En dan het liefst op 1 plekje!
Dat kan heel erg goed, het is dan natuurlijk heel erg leuk om dit in een kistje te doen die zo beschilderd is als het geboortekaartje.

Overlijden
Herinneringen zijn zo belangrijk.. Bij een overlijden van een familielid, kan het voor nabestaanden een troost bieden om herinneringen te kunnen bewaren, zodat ze in gedachten altijd even bij deze dierbare kunnen zijn.
 
Ook voor ouders die te maken krijgen met het overlijden van hun baby of kind, kan het een troost zijn om de herinneringen die er al wel waren goed te bewaren, zodat zij nooit vergeten zullen worden.
 

Trouwdag
Hoe leuk zou het zijn om een paar mooie herinneringen van uw trouwdag bij elkaar te hebben. Zodat u, iedere keer als u in de “Doos om nooit te vergeten” kijkt, weer terug kunt zwijmelen naar die geweldige dag.

Vriendschap
Of de herinneringen van een vriendschap die u al jaren heeft, zodat u samen nog eens terug kunt denken aan al die leuke tijden samen!

En natuurlijk alle waardevolle herinneringen die u zou willen bewaren.

Prijzen doos met schuifdeksel
Maat 1  (30x21x15cm)      €60,-*
Maat 2  (35x25x18cm)      €75,-*
Maat 3  (37x34x28cm)      €90,-*
Dit zijn de standaard maten, in overleg
zijn er ook andere maten en vormen te verkrijgen.

 
Eventuele verzendkosten zijn voor de klant.
*Prijzen zijn inclusief schildering